Gálffy Gabriella (Szerk.): Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset

Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.) könyve: Orvosi Esettanulmányok - Onkopulmonológia - 35 érdekes és tanulságos eset | könyv borító

[limit_content length=”400″] A SpringMed ESETTANULMÁNYOK sorozatában a SpringMed Kiadó immár a 6. kötetét jelenteti meg. Az “Onkopulmonológia” hasznos olvasmánya lesz mindazon pulmonológus orvosoknak, onkológusoknak, radiológusoknak, akik a kollégáik által leírt esetekből tanulva, szeretnék saját kudarcaikat csökkenteni, és minél több sikeres gyógyítást végrehajtani.A kazuisztika az orvosi képzés, továbbképzés hatékony eszköze, ez a sorozat méltán az egyik legnépszerűbb sorozata a SpringMed Kiadónak.A kötet alkotószerkesztői, lektora és szerzői mind gyakorló orvosként dolgoznak és áldozatos munkájuk mellett mindannyian szívesen fogadták a felkérést, mert ők is, és mindannyian tudjuk, hogy a kötet a betegek hatékonyabb gyógyítását szolgálja. [/limit_content]

A Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset című könyv egy 2017-ban megjelent, 280 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.) írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9786155166662 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.): Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.): Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset PDF, Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset PDF letöltés, Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.): Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset ePUB, Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset ePUB letöltés, Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.): Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset Mobi, Orvosi Esettanulmányok – Onkopulmonológia – 35 érdekes és tanulságos eset Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gálffy Gabriella (Szerk.), Szalai Zsuzsanna (Szerk.) további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9786155166662 ISBN-számú könyvek

Összes könyv