Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen

Gabriela Nedoma könyve: Natúrkozmetikumok - Szépségápolás természetesen - Szépségápolás természetesen | könyv borító

[limit_content length=”400″] Gabriela Nedoma az ökológiai életmód elkötelezettje, gyógynövény-pedagógus, kutatási területei a természetes szépségápolás, a vadon termő növények és a hagyományos természetgyógyászat. Natúrkozmetikumaihoz évek óta gyűjt hagyományos recepteket a világ minden tájáról, és maga is kidolgozott új, természetes receptúrákat.A natúrkozmetikumok természetes alternatívái az alumíniumtartalmú dezodoroknak, a kémiai adalékanyagokat és segédanyagokat tartalmazó bőrápoló krémeknek és az állatokon tesztelt szépségápolási kellékeknek. A természetes hajmosószerek hozzávalói a fán teremnek, a fogkrémeké a réten virítanak, a napolaj alapanyagai pedig a kertben sarjadnak. Mindegyik alapanyag olyan természetes és tiszta, hogy akár el is fogyaszthatnánk. A könyv 130 receptet tartalmaz, közöttük számos vegánt is, melyekből krémek, kenőcsök, bőrfrissítő turmixok, dezodorok, samponok, szájápolók, szőrtelenítők, fényvédő készítmények, babaápoló szerek készíthetők minden bőrtípusra, az egész családnak. Beszerzésük könnyű, élelmiszer minőségű alapanyagokból, házilag gyorsan és egyszerűen előállíthatók az elkészítés módját lépésről lépésre bemutató leírások segítségével. [/limit_content]

A Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen című könyv egy 2014-ban megjelent, 256 oldalból álló, Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Gabriela Nedoma írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633410967 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen PDF, Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen PDF letöltés, Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen ePUB, Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen ePUB letöltés, Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen Mobi, Natúrkozmetikumok – Szépségápolás természetesen – Szépségápolás természetesen Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gabriela Nedoma további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Kozmetika, szépség, divat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789633410967 ISBN-számú könyvek

Összes könyv