G. Komoróczy Emőke: Határ Győző életműve

G. Komoróczy Emőke könyve: Határ Győző életműve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Könyvem kísérlet a Határ-életmű szintetizáló megközelítésére. Természetesen, ez az értelmezési mód csak egyike a számtalan lehetségesnek. Elsősorban a szélesebb olvasóközönség érdeklődését szeretném felkelteni vele e rendkívüli – jórészt emigrációban fogant – oeuvre iránt. Azokhoz fordulok tehát, akik szeretnének tisztán látni korunk nagy hazugság- összjátékában, és nem az illuzió-hintést, hanem a szellem teremtő szabadságát tartják a művészet magasabb hivatásának. [/limit_content]

A Határ Győző életműve című könyv egy 2003-ban megjelent, 468 oldalból álló, Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet G. Komoróczy Emőke írt és a Stádium Kiadó adja ki a 9789639156357 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a G. Komoróczy Emőke: Határ Győző életműve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: G. Komoróczy Emőke: Határ Győző életműve PDF, Határ Győző életműve PDF letöltés, G. Komoróczy Emőke: Határ Győző életműve ePUB, Határ Győző életműve ePUB letöltés, G. Komoróczy Emőke: Határ Győző életműve Mobi, Határ Győző életműve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

G. Komoróczy Emőke további könyvei

Stádium Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

468 oldalas könyvek

9789639156357 ISBN-számú könyvek

Összes könyv