Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok

Füzesi Zsuzsa könyve: Mondókáskönyv 1. - Mondogatók, kiszámolók, játékok | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Gyermekkorom távolából bukkannak elő ezek a mondókák, szüleim emlékezete is felszínre hozott néhányat, sokat pedig kis barátaimtól tanultam. Ezeket gyűjtöttem össze, színes képeket gondoltam ki köréjük. Szeretettel nyújtom át nektek, gyerekek. Lapozgassátok, nézegessétek! Kívánom, hogy kedvetek teljék benne, akkor is, ha már ismerős szavakra leltek és akkor is, ha csupán most ismerkedtek ezekkel a mondókákkal.” [/limit_content]

A Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok című könyv egy 2015-ban megjelent, 102 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Füzesi Zsuzsa írt és a Urbis Könyvkiadó adja ki a 9786155289033 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok PDF, Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok PDF letöltés, Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok ePUB, Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok ePUB letöltés, Füzesi Zsuzsa: Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok Mobi, Mondókáskönyv 1. – Mondogatók, kiszámolók, játékok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Füzesi Zsuzsa további könyvei

Urbis Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

102 oldalas könyvek

9786155289033 ISBN-számú könyvek

Összes könyv