Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak

könyve: Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] A Fürkésző 3. segít abban, hogy a harmadik osztályosok tudatosan figyeljenek önmagukra, a természetre és a környezetükre. Önállóan és csoportosan végezhető projektekben oldják meg a feladatokat. A foglalkoztatóban javasolt gyűjteményeket külön lapokra is készíthetik, így könnyebben felidézhetőek számukra elsajátított ismereteket. a foglalkoztató játékosan, észrevétlenül alakítja ki a gyermekben a környezettudatosságot. [/limit_content]

A Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 9786155029691 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet írt és a Yoyo Books adja ki a 9786155029691 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak PDF, Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak PDF letöltés, : Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak ePUB, Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak ePUB letöltés, : Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak Mobi, Fürkésző: Környezetismereti foglalkoztató 3. osztályosoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Yoyo Books kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155029691 oldalas könyvek

9786155029691 ISBN-számú könyvek

Összes könyv