Fülöp Norbert: Tanulj meg kutyául!

Fülöp Norbert könyve: Tanulj meg kutyául! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

[limit_content length=”400″] Egy lenyűgöző módszer, amivel már több ezer kutyatulajdonos tanította meg a kutyáját sikeresenSzoktál gondolkodni azon, hogy vajon miért lehet olyan nehéz kutyát tanítani? Megpróbálsz mindent, és igazán semmi sem működik. Van egy kis titkom, amit csendben, a háttérben alkalmazok egy jó ideje, és úgy gondoltam, itt az ideje, hogy felfedjem azok előtt, akik szeretnék megtanítani a kutyájukat. Nos, ha Te is szeretnél, akkor most tarts velem, és fedezzük fel együtt, miért lesz értékes a számodra ez a kis titok…Minden benne van, amit érdemes tudni a kutyatanítás elméleti hátteréről. Gyakorlati tanácsok, ötletek, tippek, amikről nem biztos, hogy hallottál ezelőtt – tény, ezen tudás birtokában többet fogsz tudni a kutya tanításáról, mint a legtöbb ember.Egyrészt nem kell sűrű elméleteken átrágnod magad, mégis eredményes leszel – még akkor is, ha eddig soha nem foglalkoztál kutyával… Másrészt, ha saját magad igyekszel rájönni a módszer lényegére, akkor olyan reménytelen helyzetben leszel, akár egy rossz szaglással megvert véreb a vadászaton. Próbálkozhatsz vele, hogy megtaláld a megfelelő nyomot, ahol az igazi vadra találsz, de csakis a szerencsére bízhatod magad. Nem számít ki vagy, milyen kutyád, vagy mennyi tapasztalatod van… Most megtanítalak arra a 100%-ig üzembiztos formulára, amely garantálja, hogy te is sikeres tréner leszel, ha most még nem is hiszed el magadról! Itt van a titka, én hogyan csinálom… [/limit_content]

A Tanulj meg kutyául! című könyv egy 2018-ban megjelent, 118 oldalból álló, Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Fülöp Norbert írt és a Magánkiadás adja ki a 9789631298123 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fülöp Norbert: Tanulj meg kutyául! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fülöp Norbert: Tanulj meg kutyául! PDF, Tanulj meg kutyául! PDF letöltés, Fülöp Norbert: Tanulj meg kutyául! ePUB, Tanulj meg kutyául! ePUB letöltés, Fülöp Norbert: Tanulj meg kutyául! Mobi, Tanulj meg kutyául! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fülöp Norbert további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Hobbi, Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

118 oldalas könyvek

9789631298123 ISBN-számú könyvek

Összes könyv