Frank Zappa: Az igazi Frank Zappa könyv

Frank Zappa, Peter Occhiogrosso könyve: Az igazi Frank Zappa könyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] “Ez a könyv azon a feltételezésen alapszik, hogy van valahol e sanyarú világban valaki, akit érdekel, hogy ki vagyok, hogy megy a sorom, és hogy mi a nyavalyáról sóderolok itt összevissza. Elhatározásom egyik oka azoknak a jó néhány nyelven megjelent ostoba könyveknek az elburjánzása, amelyek állítólag rólam szólnak.” (Frank Zappa) [/limit_content]

A Az igazi Frank Zappa könyv című könyv egy 2008-ban megjelent, 184 oldalból álló, Művészet, Zene kategóriájú könyv, melyet Frank Zappa, Peter Occhiogrosso írt és a JLX Kiadó adja ki a 9789637822063 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Frank Zappa, Peter Occhiogrosso: Az igazi Frank Zappa könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Frank Zappa, Peter Occhiogrosso: Az igazi Frank Zappa könyv PDF, Az igazi Frank Zappa könyv PDF letöltés, Frank Zappa, Peter Occhiogrosso: Az igazi Frank Zappa könyv ePUB, Az igazi Frank Zappa könyv ePUB letöltés, Frank Zappa, Peter Occhiogrosso: Az igazi Frank Zappa könyv Mobi, Az igazi Frank Zappa könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Frank Zappa, Peter Occhiogrosso további könyvei

JLX Kiadó kiadó további könyvei

Művészet, Zene kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789637822063 ISBN-számú könyvek

Összes könyv