Francesc Miralles: Ikigai – A boldogság japán titka

Francesc Miralles, Héctor García könyve: Ikigai - A boldogság japán titka | könyv borító

[limit_content length=”400″] 35 GYAKORLAT ÁLMAINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZMindannyian keressük a boldogság és az elégedettség titkát. Japánban ehhez a titokhoz az ikigai jelenti a kulcsot. Az ikigai az a szenvedéllyel végzett elfoglaltság, amely értelmet ad a mindennapjainknak és az életünknek. Az ikigai a boldogság záloga.Nem könnyű azonban megtalálni azt a tevékenységet, amelyet örömmel végzünk. Az IKIGAI – A HOSSZÚ ÉLET JAPÁN TITKA című kötettel világhírűvé vált és a japán kultúrát jól ismerő szerzőpáros új könyvében azonban részletesen elmagyarázza, mit kell tennünk. Miközben elvégezzük a szerzők által adott gyakorlati feladatokat, megismerjük vágyainkat és azt, hogy miként használhatjuk ki legjobban saját képességeinket. Alaposabb önismerettel és az útmutatásokat követve könnyebben ismerjük fel életcélunkat és valósítjuk meg álmainkat, ezáltal mi magunk is boldogabbak lehetünk, ráadásként pedig a világot is boldogabbá tehetjük. [/limit_content]

A Ikigai – A boldogság japán titka című könyv egy 2018-ban megjelent, 259 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Francesc Miralles, Héctor García írt és a Bookline Könyvek adja ki a 9789634333074 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Francesc Miralles, Héctor García: Ikigai – A boldogság japán titka egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Francesc Miralles, Héctor García: Ikigai – A boldogság japán titka PDF, Ikigai – A boldogság japán titka PDF letöltés, Francesc Miralles, Héctor García: Ikigai – A boldogság japán titka ePUB, Ikigai – A boldogság japán titka ePUB letöltés, Francesc Miralles, Héctor García: Ikigai – A boldogság japán titka Mobi, Ikigai – A boldogság japán titka Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Francesc Miralles, Héctor García további könyvei

Bookline Könyvek kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

259 oldalas könyvek

9789634333074 ISBN-számú könyvek

Összes könyv