Frances M. Doss: A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története

Frances M. Doss könyve: A fegyvertelen katona - Desmond Doss - Egy nem mindennapi hős története | könyv borító

[limit_content length=”400″] Desmond Doss szinte hihetetlen élettörténete, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.Az életrajból azonos címmel, Mel Gibson rendezésében készült mozifilm 6 Oscar jelölést kapott 2017-ben! [/limit_content]

A A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története című könyv egy 2017-ban megjelent, 160 oldalból álló, Történelem, Életrajzok kategóriájú könyv, melyet Frances M. Doss írt és a Oneway Media adja ki a 9789631226829 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Frances M. Doss: A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Frances M. Doss: A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története PDF, A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története PDF letöltés, Frances M. Doss: A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története ePUB, A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története ePUB letöltés, Frances M. Doss: A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története Mobi, A fegyvertelen katona – Desmond Doss – Egy nem mindennapi hős története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Frances M. Doss további könyvei

Oneway Media kiadó további könyvei

Történelem, Életrajzok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789631226829 ISBN-számú könyvek

Összes könyv