Forgács Róbert: Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok

Forgács Róbert könyve: Szín-játszó-tér - Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok | könyv borító

[limit_content length=”400″] A szerző a kiadónál megjelent, nyelvi fejtörőket tartalmazó két könyve után most drámatanárként önismereti, csapatépítő, kommunikációs és drámajátékokkal örvendezteti meg olvasóit. Egyre gyakrabban halljuk, hogy mennyivel hatékonyabb játszva elsajátítani az új ismereteket, így a könyvben szereplő játékok valamilyen – akár iskolai – ismeretanyag gyakorlására is alkalmasak lehetnek. A játék fogalma leginkább természetesen a szórakozáshoz köthető: eredeti célját többnyire baráti társaságokban, csapatépítő tréningeken vagy egyéb közösségi foglakozásokon tölti be. Ilyen alkalmakon bátran lehet játékszenvedélyünknek hódolni, segítségükkel feszültséget oldani vagy hangulatot javítani, enyhíteni a mindennapos stressz hatásait. A könyv szerkezete a játékok sokszínűségét követi. Az olvasó megtalálhat benne olyan játékokat, amelyekkel szórakozva ismerheti meg önmagát és a közösség tagjait, kedvére gesztikulálhat a némajátékok segítségével, kipróbálhatja, hogyan hangzik egy hétköznapi közhelyes beszélgetés, vagy hogy mire elég a szókincse. Próbára teheti műveltségét, tájékozottságát is, de ugyanilyen kreatívan használhatja kommunikációs képességeit, esetleg a gyakorlatban fedezheti fel improvizációs készségét vagy akár konfliktuskezelési stratégiáit is. A könyv hatvannégy különböző játékleírást tartalmaz, példákkal és sok-sok szellemes illusztrációval segítve a gyakorlatok minél jobb megértését. Ezeknek a játékoknak a felhasználásával remélhetőleg nemcsak az iskolai tananyag, hanem a hétköznapok szürkesége is színesebbé és vidámabbá tehető. [/limit_content]

A Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok című könyv egy 2020-ban megjelent, 120 oldalból álló, Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyv, melyet Forgács Róbert írt és a TINTA KÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634092414 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Forgács Róbert: Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Forgács Róbert: Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok PDF, Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok PDF letöltés, Forgács Róbert: Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok ePUB, Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok ePUB letöltés, Forgács Róbert: Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok Mobi, Szín-játszó-tér – Kommunikációs, csapatépítő és drámajátékok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Forgács Róbert további könyvei

TINTA KÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Hobbi, Kvíz, rejtvény kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9789634092414 ISBN-számú könyvek

Összes könyv