Fődy Kitti: Remény

Fődy Kitti könyve: Remény | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A tizenhat éves Emma és Flóra elválaszthatatlan jó barátnők kicsi gyermekkoruk óta: minden titkukat megosztják egymással, mindenhova együtt mennek, mindent együtt csinálnak. Az első apró repedés a kapcsolatukon egy fiúügy miatt támad, de az igazi tragédia csak ezután történik meg: Flóra egy balesetben életét veszti. Emma az eset után teljesen magába zuhan, szinte agyonnyomja a gyász és a veszteség súlya. Szülei, hogy segítsenek rajta, Írországban élő nagybátyjához és annak feleségéhez küldik egy időre. A környezetváltozás valóban jót tesz a kislánynak: hamar beilleszkedik az új suliba, remekül boldogul az angol nyelvvel, ráadásul még egy udvarlója is akad a helyes Patrick Cardon személyében. Kapcsolatuk azonban nem bontakozhat ki zavartalanul, mert a fiú barátainak nem szimpatikus Emma, és mindent megtesznek, hogy aláássák kettejük szerelmét… Az ígéretes fiatal szerző műve (amellett, hogy zavaróan sok helyesírási és elírásai hiba tarkítja az egyébként élvezhető szöveget) a tinédzser lányolvasók figyelmére számíthat. [/limit_content]

A Remény című könyv egy 2011-ban megjelent, 272 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Fődy Kitti írt és a Bába Kiadó, Szeged adja ki a 9789633190173 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fődy Kitti: Remény egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fődy Kitti: Remény PDF, Remény PDF letöltés, Fődy Kitti: Remény ePUB, Remény ePUB letöltés, Fődy Kitti: Remény Mobi, Remény Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fődy Kitti további könyvei

Bába Kiadó, Szeged kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789633190173 ISBN-számú könyvek

Összes könyv