Fodor Veronika: Egy kiállítás képei

Fodor Veronika könyve: Egy kiállítás képei | könyv borító

[limit_content length=”400″] Festészet és zene karöltve jár Mogyeszt Petrovics Muszorgszkij Egy kiállítás képei című zeneművében, melyet barátja, Viktor Hartmann festő ihletett. Misztikus történetek és orosz népmesei elemek keverednek a vidám, kedves jelenetek közé. Megjelenik benne maga a zeneszerző is, ahogy sétatémák alatt dúdolva kering a képek között. Az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő zenéhez Fodor Veronika írt mesét, megjelenítve benne a korszak Szentpétervárjának sokszínűségét.A könyvben található CD a mű Maurice Ravel nagyzenekarra hangszerelt feldolgozását tartalmazza. [/limit_content]

A Egy kiállítás képei című könyv egy 2017-ban megjelent, 56 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Fodor Veronika írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633491645 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fodor Veronika: Egy kiállítás képei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fodor Veronika: Egy kiállítás képei PDF, Egy kiállítás képei PDF letöltés, Fodor Veronika: Egy kiállítás képei ePUB, Egy kiállítás képei ePUB letöltés, Fodor Veronika: Egy kiállítás képei Mobi, Egy kiállítás képei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fodor Veronika további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9789633491645 ISBN-számú könyvek

Összes könyv