Fóber Rita: Dani élete

Fóber Rita könyve: Dani élete | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Anya folyton azzal nyaggat,/ hogy a szobám rendetlen,/ és hogy nekem ötévesen/ ideje rendet tennem:/ könyveimet elpakolnom,/ játékaim sorba raknom,/ az ágyamat beágyaznom.// Jaj, hogy anya mért nem érti,/ hogy a rumli okkal van?/ Arra, amit előhagytam,/ egyszerűen szükség van:/ könyveimet nézegetem,/ ágyamba is belefekszem,/ játékaim mind szeretem.// [/limit_content]

A Dani élete című könyv egy 2015-ban megjelent, 38 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyv, melyet Fóber Rita írt és a UNDERGROUND KIADÓ ÉS TERJESZTŐ KFT adja ki a 9789631213966 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fóber Rita: Dani élete egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fóber Rita: Dani élete PDF, Dani élete PDF letöltés, Fóber Rita: Dani élete ePUB, Dani élete ePUB letöltés, Fóber Rita: Dani élete Mobi, Dani élete Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fóber Rita további könyvei

UNDERGROUND KIADÓ ÉS TERJESZTŐ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

38 oldalas könyvek

9789631213966 ISBN-számú könyvek

Összes könyv