Figler Mária: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban

Figler Mária, Kubányi Jolán könyve: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban | könyv borító

[limit_content length=”400″] Étrendünk nemcsak a közérzetünkre van hatással, hanem élettartamunkra és életminőségünkre is. A hibásan megválasztott és hosszú távon gyakorolt helytelen életmód így a táplálkozás is kimutathatóan szoros kapcsolatban áll számos betegség gyakori előfordulásával. A táplálkozási szokások kismértékű megváltozása is jelentősen befolyásolhatja az egészséget, s nélkülözhetetlen számos betegség terápiájában és prevenciójában.A kötet szerzői gyakorló dietetikusok, egyetemi oktatók, akik korszerű ismeretanyagot nyújtanak a betegekkel legközvetlenebb kapcsolatban álló családorvosoknak, a pályájuk kezdetén álló orvosoknak, de haszonnal forgathatják e könyvet a gyógyszerészek és az egészségügyi szakdolgozók is. [/limit_content]

A Dietetika a háziorvosi gyakorlatban című könyv egy 2015-ban megjelent, 360 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Figler Mária, Kubányi Jolán írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9786155166136 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Figler Mária, Kubányi Jolán: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Figler Mária, Kubányi Jolán: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban PDF, Dietetika a háziorvosi gyakorlatban PDF letöltés, Figler Mária, Kubányi Jolán: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban ePUB, Dietetika a háziorvosi gyakorlatban ePUB letöltés, Figler Mária, Kubányi Jolán: Dietetika a háziorvosi gyakorlatban Mobi, Dietetika a háziorvosi gyakorlatban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Figler Mária, Kubányi Jolán további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9786155166136 ISBN-számú könyvek

Összes könyv