Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak

könyve: Fidget Spinners - Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kartonált könyv, hozzácsomagolva egy jó minőségű, acélcsapágyas fidget spinner.A Fidget Spinners egy csapásra meghódította a világot. Ebben a remek könyvben megtalálod a legjobb trükkökket és tippeket ahhoz, hogy igazán menő Fidget Spinner-bajnok lehess!Tedd egyénivé a pörgettyűdet, és kövesd lépésről lépésre a 30 fantasztikus trükk leírását!Tanuld meg az alapokat, majd sajátítsd el a legmenőbb pörgetéseket, hogy lenyűgözd a barátaidat és a családodat. [/limit_content]

A Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak című könyv egy 2017-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyv, melyet írt és a Ventus Libro Kiadó adja ki a 9786155755026 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak PDF, Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak PDF letöltés, : Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak ePUB, Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak ePUB letöltés, : Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak Mobi, Fidget Spinners – Figyelem, ezen pörög a világ! Spinner trükkök kezdőknek és haladóknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Ventus Libro Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9786155755026 ISBN-számú könyvek

Összes könyv