Fenyvesi Félix Lajos: Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról

Fenyvesi Félix Lajos könyve: Arcok örökidőben - Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról | könyv borító

[limit_content length=”400″] “1956 csodája hatvan évvel ezelőtt ragadta magával Magyarországot és röpítette csillag-magasba. Fellobbanó fénye mintha Európát, távoli földrészeket is bevilágított volna.Ilyen hosszú idő elteltével mit tud kezdeni az ország a forradalom emlékével? Gyönyörű öröksége hogyan van jelen napjainkban most, amikor a zsarnoki hatalom eltűnt, és büszkeséggel ünnepelhetnénk a világtörténelmi tettet?Nehéz kimondani: október 23. még ma is csak a nemzet felének szívbéli öröme!Fenyvesi Félix Lajos évtizedek óta kutatja, vallatja az 1956-os forradalom tanúit. Hogy ledöntse a hazugság várát, feltörje a félelem lepecsételte hallgató szájakat a huszonkilenc vallomás megannyi életmozaik; összerakva teljesebbé válik a bennünk élő kép.”; [/limit_content]

A Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról című könyv egy 2016-ban megjelent, 156 oldalból álló, 1956 Magyar történelem, Történelem Magyar történelem 1956 Történelem kategóriájú könyv, melyet Fenyvesi Félix Lajos írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632636412 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fenyvesi Félix Lajos: Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fenyvesi Félix Lajos: Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról PDF, Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról PDF letöltés, Fenyvesi Félix Lajos: Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról ePUB, Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról ePUB letöltés, Fenyvesi Félix Lajos: Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról Mobi, Arcok örökidőben – Huszonkilenc beszélgetés 1956-ról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fenyvesi Félix Lajos további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

1956 Magyar történelem, Történelem Magyar történelem 1956 Történelem kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

156 oldalas könyvek

9789632636412 ISBN-számú könyvek

Összes könyv