Fejős Éva: Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek

Fejős Éva könyve: Utazz velem! - Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Fejős Éva regényeit nemcsak az izgalmas történetvezetés miatt kedvelik az olvasók, hanem szívesen kalandoznak a hősnőkkel ismeretlen, sokszor egzotikus tájakra, olvasás közben úgy érzik, mintha ők is ott járnának a távoli országokban. A szerző most egy kreatív színezőkönyv segítségével idézi fel kedvenc regényhelyszíneit. Az olvasók meditatív színezőkirándulásra indulhatnak Bali szigetére, a Karib-térségbe, Mexikóba, Kubába, Bangkokba, Hongkongba vagy éppen Argentínába. A tíz regényhelyszín valós motívumait bemutató könyv egy-egy fejezetét a szerző személyes írásai vezetik be, a rajzok kiszínezése közben az olvasók ismét együtt barangolhatnak a regényhősnőkkel a távoli tájakon, miközben kikapcsolódnak a mindennapi rohanásból. [/limit_content]

A Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek című könyv egy 2015-ban megjelent, 97 oldalból álló, Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyv, melyet Fejős Éva írt és a Erawan Könyvkiadó adja ki a 9786155469701 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fejős Éva: Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fejős Éva: Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek PDF, Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek PDF letöltés, Fejős Éva: Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek ePUB, Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek ePUB letöltés, Fejős Éva: Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek Mobi, Utazz velem! – Stresszoldó, kreativitást fejlesztő színezőkönyv felnőtteknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fejős Éva további könyvei

Erawan Könyvkiadó kiadó további könyvei

Felnőtt színezők, Hobbi kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

97 oldalas könyvek

9786155469701 ISBN-számú könyvek

Összes könyv