Fecske Csaba: Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész

Fecske Csaba, Anna Podgórska könyve: Hercegnők - Matricás foglalkoztató 4. rész | könyv borító

[limit_content length=”400″] A “Hercegnők” című sorozatunkat az óvodás korú lányoknak készítettük. Ezek a könyvek nem csak kifestőket, hanem a kézügyességet fejlesztő különböző feladatokat is tartalmaznak. Segítségükkel betekintést nyerhetnek a számok, a labirintusok és a fejtörők világába is. A színezés örömét matricák hozzáadásával szerettük volna fokozni.Téged is várunk a kis hercegnők világába! [/limit_content]

A Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész című könyv egy 2017-ban megjelent, 16 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Anna Podgórska, Fecske Csaba írt és a Aksjomat adja ki a 9786155634307 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anna Podgórska, Fecske Csaba: Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anna Podgórska, Fecske Csaba: Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész PDF, Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész PDF letöltés, Anna Podgórska, Fecske Csaba: Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész ePUB, Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész ePUB letöltés, Anna Podgórska, Fecske Csaba: Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész Mobi, Hercegnők – Matricás foglalkoztató 4. rész Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anna Podgórska, Fecske Csaba további könyvei

Aksjomat kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9786155634307 ISBN-számú könyvek

Összes könyv