Farkas János: Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá?

Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter könyve: Szokásaink fogságában - Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Rossz beidegződéseink tönkreteszik egészségünket, kapcsolatainkat, pénzügyi helyzetünket, és idővel jelentősen megrövidítik az életünket.Megtörhetjük-e hatalmukat?A könyvben olyan egyszerű, de nagyszerű taktikákat ismerhetsz meg, amelyekkel könnyedén legyőzheted a késztetést, hogy nassolj, rágyújts, vagy bármi olyasmit tegyél, amiről tudod, hogy árt neked.Megtanulhatod megszüntetni rossz viselkedésmintáidat, és olyan tudatosságot alakíthatsz ki, amellyel jobb fizikai és szellemi állapotot érhetsz el.Az üzenet egyszerű: változtass rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog légy! Ne hagyd, hogy tönkremenjen miattuk az életed! Ismerd meg kialakulásuk mechanizmusát, és változtass rajtuk! Kiknek ajánljuk ezt a könyvet?Mindenkinek, aki hajlandó tanulni és változni a jobb, eredményesebb, boldogabb élet elérése érdekében.” [/limit_content]

A Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? című könyv egy 2018-ban megjelent, 196 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter írt és a Guruló Egyetem Kft. adja ki a 9786155420672 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter: Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter: Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? PDF, Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? PDF letöltés, Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter: Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? ePUB, Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? ePUB letöltés, Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter: Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? Mobi, Szokásaink fogságában – Mi tesz minket szolgává vagy úrrá? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter további könyvei

Guruló Egyetem Kft. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

196 oldalas könyvek

9786155420672 ISBN-számú könyvek

Összes könyv