F. Kováts Piroska (ford.): Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek

F. Kováts Piroska (ford.) könyve: Levélbe öltözik a fa - XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek - XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Jelen kötet egy korabeli kottákkal, és illusztrációkkal bővített gyűjtemény, mely a késő középkor és a reneszánsz világába kalauzolja el az olvasót. Az egyes költemények és dalok soraiban a lovagi és népi költészet legszebb hagyományai fonódnak egybe, szakrális motívumaik, játékos erotikájuk a későbbi magyar énekekből is visszaköszön. [/limit_content]

A Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek című könyv egy 2008-ban megjelent, 144 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet F. Kováts Piroska (ford.) írt és a Kalligram Könyvkiadó adja ki a 9788081010996 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a F. Kováts Piroska (ford.): Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: F. Kováts Piroska (ford.): Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek PDF, Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek PDF letöltés, F. Kováts Piroska (ford.): Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek ePUB, Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek ePUB letöltés, F. Kováts Piroska (ford.): Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek Mobi, Levélbe öltözik a fa – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek – XIV-XVI. századi cseh szerelmes versek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

F. Kováts Piroska (ford.) további könyvei

Kalligram Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Világirodalom, Klasszikus kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9788081010996 ISBN-számú könyvek

Összes könyv