Evelien De Vlieger: Félix és a szerelem

Evelien De Vlieger, Wendy Panders könyve: Félix és a szerelem | könyv borító

[limit_content length=”400″] Félix szerelmes Aminába, és ez elég nagy baj, mert amúgy allergiás a lányokra. Mit tegyen? Fordulatokban bővelkedő történet, hiszen a szerelem nem veszélytelen dolog! Belépés csak saját felelősségre!… [/limit_content]

A Félix és a szerelem című könyv egy 2017-ban megjelent, 80 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Evelien De Vlieger, Wendy Panders írt és a Csimota Könyvkiadó adja ki a 9786155649172 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Evelien De Vlieger, Wendy Panders: Félix és a szerelem egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Evelien De Vlieger, Wendy Panders: Félix és a szerelem PDF, Félix és a szerelem PDF letöltés, Evelien De Vlieger, Wendy Panders: Félix és a szerelem ePUB, Félix és a szerelem ePUB letöltés, Evelien De Vlieger, Wendy Panders: Félix és a szerelem Mobi, Félix és a szerelem Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Evelien De Vlieger, Wendy Panders további könyvei

Csimota Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786155649172 ISBN-számú könyvek

Összes könyv