Eszterhai Katalin: Légy az élet csodálója

Eszterhai Katalin könyve: Légy az élet csodálója | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Vizsgálgatom az életemet, bennem él a vágyakozás a jóra, és játszom a mindennapjaimat, közben elhiszem, hogy akárhány évesek is vagyunk, léteznek a csodák, amelyeket mindenki a saját lelkében hordoz. Én szeretem a barátaimat, szeretem a körülöttem nyüzsgő világot, a nevetést, a sírást… Várakozásaim fiókját még ki-be húzogatom, még sok minden belefér… ünnepelni szeretném az örömöket, hinni, hogy nem baj az, ha időnként a könnyeink sós esője záporozik. Nem baj az, ha rájövünk: tévedtünk, ha a boldogtalanság és a boldogság összekapaszkodik bennünk, ha a gyerekkori álmok kitörölhetetlenül bennünk maradnak… Ha már olyan öreg leszek, hogy már bizonytalanul, ingatagon járok és a lábam alig érinti majd a földet, ha már nem tudom eldönteni, hogy repülni, elesni vagy meghalni szeretnék, még akkor is keresni fogom azt az örökszép világot, ahol a félelemnek nincs hatalma, ahol öregen is önmagamhoz méltó tudok maradni, ahol a szeretet irányítja az utamat, ahol a “Jövő minden reményét ringatom, / Mint a vihart és fészket a falomb. / Így állok örök békességbe már / S az Istent várom, aki földre száll.”” [/limit_content]

A Légy az élet csodálója című könyv egy 2018-ban megjelent, 288 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Eszterhai Katalin írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634471424 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eszterhai Katalin: Légy az élet csodálója egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Eszterhai Katalin: Légy az élet csodálója PDF, Légy az élet csodálója PDF letöltés, Eszterhai Katalin: Légy az élet csodálója ePUB, Légy az élet csodálója ePUB letöltés, Eszterhai Katalin: Légy az élet csodálója Mobi, Légy az élet csodálója Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eszterhai Katalin további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789634471424 ISBN-számú könyvek

Összes könyv