Esther Hicks: Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát

Esther Hicks, Jerry Hicks könyve: Sara második könyve - Seth, az igaz jó barát | könyv borító

[limit_content length=”400″] “Sara felébredt, és azonnal felvillanyozódott. Kedd volt… Mára tervezték a barlangfelfedezést a hegy lábánál.”Nocsak, mi lett a magányos kiskamaszból, aki legszívesebben láthatatlanná vált volna? Titkos tollas barátja, Salamon tanításaira hallgatva Sara megteremtette magának a tökéletes világot. Már senki nem cikizi, nem piszkálják az osztálytársai. Remekül érzi magát, boldog, kiegyensúlyozott, és kész új barátságot kötni. Nem lehet véletlen, hogy az a helyes fiú, Seth éppen az öreg Thacker mama házába költözik a családjával…Sara és Seth egyre mélyülő kapcsolata izgalmas, szórakoztató, és egyben bensőséges, de talán még ennél is több. Salamon segítségével egyre jobban megismerik a természetes, örömteli egyensúly állapotát, és persze remek kaladokat élnek meg együtt. Azért mégiscsak jó, ha az embernek van egy igaz barátja…Akárcsak Sara és Seth, a könyv ifjú olvasói is megismerhetik A vonzás törvényét, megtanulhatják azt az egyszerű módszert, amelynek segítségével elérhetik, hogy az történjen velük, amit szeretnének. [/limit_content]

A Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát című könyv egy 2017-ban megjelent, 208 oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Esther Hicks, Jerry Hicks írt és a TOTEL SZERVÍZ KFT. adja ki a 9786158049627 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Esther Hicks, Jerry Hicks: Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Esther Hicks, Jerry Hicks: Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát PDF, Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát PDF letöltés, Esther Hicks, Jerry Hicks: Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát ePUB, Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát ePUB letöltés, Esther Hicks, Jerry Hicks: Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát Mobi, Sara második könyve – Seth, az igaz jó barát Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Esther Hicks, Jerry Hicks további könyvei

TOTEL SZERVÍZ KFT. kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9786158049627 ISBN-számú könyvek

Összes könyv