Esterházy Péter: A szabadság nehéz mámora

Esterházy Péter könyve: A szabadság nehéz mámora - Válogatott esszék, cikkek 1996-2003 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] 1996-ban jelent meg Esterházy Péter legutóbbi esszékötete, az Egy kék haris. Ez az új kötet az azóta írott újságcikkekből, tanulmányokból, alkalmi szövegekből állt össze, hogy 1 könyvként maga is alkalmat teremtsen: kerüljenek egymás mellé azok az írások, amelyek másképp, de ugyanazt az életet írják és írják le, mint a szerző regényei. Hogy a témák, a szólamok folytassanak üdvös párbeszédet egymással, erősödjenek meg, egészítsék ki egymást, vagy szoruljanak háttérbe, ha úgy alakul. Izgalmas és szórakoztató játék – ez derül ki ebből a könyvből is. [/limit_content]

A A szabadság nehéz mámora című könyv egy 2004-ban megjelent, 464 oldalból álló, Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet Esterházy Péter írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631423266 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Esterházy Péter: A szabadság nehéz mámora egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Esterházy Péter: A szabadság nehéz mámora PDF, A szabadság nehéz mámora PDF letöltés, Esterházy Péter: A szabadság nehéz mámora ePUB, A szabadság nehéz mámora ePUB letöltés, Esterházy Péter: A szabadság nehéz mámora Mobi, A szabadság nehéz mámora Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Esterházy Péter további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

464 oldalas könyvek

9789631423266 ISBN-számú könyvek

Összes könyv