Erdősi Ferenc: Kelet-Európa közlekedése

Erdősi Ferenc könyve: Kelet-Európa közlekedése | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] E könyv bemutatja a kelet-európai közlekedés közelmúltját, általános helyzetét, jellemzőit, majd ezekben az országokban a közlekedés szerkezetében, infrastruktúrájában és forgalmi teljesítményében a politikai-társadalmi rendszerváltás nyomán bekövetkezett változások irányzatait, méretét és okait. Alágazatonként (vasúti-, közúti, belvízi-, tengervízi- és légi közlekedés) részletesen tárgyalja témáját, különös súlyt helyezve az egyes országcsoportok/országok összehasonlításával nyert következtetésekre, a kelet-európai közlekedés mai helyzetére, fejlődésének lehetséges irányaira. [/limit_content]

A Kelet-Európa közlekedése című könyv egy 2009-ban megjelent, 544 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Erdősi Ferenc írt és a Dialóg Campus Kiadó adja ki a 9789637296840 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Erdősi Ferenc: Kelet-Európa közlekedése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Erdősi Ferenc: Kelet-Európa közlekedése PDF, Kelet-Európa közlekedése PDF letöltés, Erdősi Ferenc: Kelet-Európa közlekedése ePUB, Kelet-Európa közlekedése ePUB letöltés, Erdősi Ferenc: Kelet-Európa közlekedése Mobi, Kelet-Európa közlekedése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Erdősi Ferenc további könyvei

Dialóg Campus Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

544 oldalas könyvek

9789637296840 ISBN-számú könyvek

Összes könyv