Építsd magad! – Katonai teherautó

könyve: Építsd magad! - Katonai teherautó | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az Építsd magad! sorozat kötetei egyedülálló élményt nyújtanak az önállóan összeépíthető makettekkel és a hozzájuk tartozó ismeretterjesztő szöveggel.A könyv lapjaiból kipattintható, perforált elemekből a gyerekek olló és ragasztó nélkül, játszva építhetik össze kedvenc makettjüket, miközben sok érdekességet tanulhatnak a különböző járművekről.A gondosan tervezett makettek biztosan felkeltik az ifjú tehetségek figyelmét, és órákon át tartó elfoglaltságot nyújtanak. [/limit_content]

A Építsd magad! – Katonai teherautó című könyv egy 2015-ban megjelent, 20 oldalból álló, 6-10 éveseknek Kifestők, foglalkoztatók, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók 6-10 éveseknek Gyermek- és ifjúsági kategóriájú könyv, melyet írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789633576229 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Építsd magad! – Katonai teherautó egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Építsd magad! – Katonai teherautó PDF, Építsd magad! – Katonai teherautó PDF letöltés, : Építsd magad! – Katonai teherautó ePUB, Építsd magad! – Katonai teherautó ePUB letöltés, : Építsd magad! – Katonai teherautó Mobi, Építsd magad! – Katonai teherautó Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek Kifestők, foglalkoztatók, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók 6-10 éveseknek Gyermek- és ifjúsági kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

20 oldalas könyvek

9789633576229 ISBN-számú könyvek

Összes könyv