English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy

könyve: English Folk Tales - Bluebird Reader's Academy | könyv borító

[limit_content length=”400″] B2 szint Bluebird Reader’s Academy sorozat Magyar nyelvtanulóknak írt angol nyelvű könnyített olvasmányok három tudásszinten – nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, – kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak, – átfogó szószedettel. [/limit_content]

A English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy című könyv egy 2015-ban megjelent, 68 oldalból álló, Könnyített olvasmányok, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630596008 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy PDF, English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy PDF letöltés, : English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy ePUB, English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy ePUB letöltés, : English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy Mobi, English Folk Tales – Bluebird Reader’s Academy Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Könnyített olvasmányok, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

68 oldalas könyvek

9789630596008 ISBN-számú könyvek

Összes könyv