Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan

Endrei Judit könyve: Korhatártalanul - 50 után is aktívan | könyv borító

[limit_content length=”400″] Kedves Olvasó!Legyen ez a könyv az Ön számára egy olyan kis kavics – szeretem ezt a hasonlatot-, ami bármilyen kicsi is, mégis, ha beledobjuk a vízbe, képes egyre nagyobb hullámokat gerjeszteni. Mindazt, amit összegyűjtöttem, leírtam ebben a könyvben kitűnő, elismert szakemberek együttműködésével, erősítse Önt, ezáltal az Ön környezetét is, hasson az idősödőkre, fiatalabbakra egyaránt.Szemléletmódot nem lehet parancsszóra váltani. Könyvemmel nem az a célom, hogy Magyarország 10 millió lakója, de legalábbis 4 millió 50+-os hadrendbeálljon, és “csatába induljon” saját magáért, az öregekért. Nem akarok erőszakosan senkit más útra terelni, bebizonyítani, hogy ő mire lenne képes, ha az illető ezt nem akarja. Azok tartsanak velem, akik hiszik, hogy minden nappal lehetünk éppen a korunk által magabiztosabbak, hitelesebbek, életrevalóbbak – ez legalább olyan fontos, mint az imént felsoroltak-, és próbáljuk kicsit több derűvel megélni az idősödést ma is meg holnap is.Endrei Judit [/limit_content]

A Korhatártalanul – 50 után is aktívan című könyv egy 2015-ban megjelent, 352 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Endrei Judit írt és a Endrei Könyvek Kiadó adja ki a 9789638717979 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan PDF, Korhatártalanul – 50 után is aktívan PDF letöltés, Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan ePUB, Korhatártalanul – 50 után is aktívan ePUB letöltés, Endrei Judit: Korhatártalanul – 50 után is aktívan Mobi, Korhatártalanul – 50 után is aktívan Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Endrei Judit további könyvei

Endrei Könyvek Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9789638717979 ISBN-számú könyvek

Összes könyv