Emma Carroll: Égi tolvaj

Emma Carroll könyve: Égi tolvaj | könyv borító

Cím:

Író:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az árva zsebtolvaj, Szarka nem hisz a szemének, amikor megpillant egy fiút, amint elragadja egy repülő szerkezet. A segítségére siet, és azon kapja magát, hogy az ég felé repül. Odafentről minden más, és a lány hirtelen rádöbben, mire vágyik – az első akar lenni, aki hőlégballonon repül a francia királyi pár előtt. Lenyűgöző és inspiráló regény, amely az első párizsi hőlégballonos repülés igaz történetén alapul a 18. századból. [/limit_content]

A Égi tolvaj című könyv egy 2019-ban megjelent, 288 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Emma Carroll írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634036869 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Emma Carroll: Égi tolvaj egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Emma Carroll: Égi tolvaj PDF, Égi tolvaj PDF letöltés, Emma Carroll: Égi tolvaj ePUB, Égi tolvaj ePUB letöltés, Emma Carroll: Égi tolvaj Mobi, Égi tolvaj Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Emma Carroll további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789634036869 ISBN-számú könyvek

Összes könyv