Émile Durkheim: Az öngyilkosság

Émile Durkheim könyve: Az öngyilkosság - Szociológiai tanulmány | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Durkheim munkája a szociológiai irodalom immár klasszikus alkotása, s bár a megírása óta eltelt közel egy évszázad alatt nagyot fejlődött a szociológia módszertana, Az öngyilkosság ma is időszerű, ma is hat: nem véletlenül hivatkoznak a legmodernebb módszertani könyvek Durkheimre, és a könyvéből átvett részeken mutatják be a követendő módszerességet. A problémát Durkheim látta meg és rendszerezte elsőként; vizsgálatának módszeres végigvezetése máig példaszerű. A ma alkalmazott világosabb, tisztázottabb fogalmak jelentős részét az ő koncepciójából fejlesztették ki. A könyv nagy jelentőségű szociológiatörténeti szempontból, kezdő és képzett szociológusok ma is sokat meríthetnek gondolataiból. [/limit_content]

A Az öngyilkosság című könyv egy 2003-ban megjelent, 432 oldalból álló, Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Émile Durkheim írt és a Osiris Kiadó adja ki a 9789633893968 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Émile Durkheim: Az öngyilkosság egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Émile Durkheim: Az öngyilkosság PDF, Az öngyilkosság PDF letöltés, Émile Durkheim: Az öngyilkosság ePUB, Az öngyilkosság ePUB letöltés, Émile Durkheim: Az öngyilkosság Mobi, Az öngyilkosság Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Émile Durkheim további könyvei

Osiris Kiadó kiadó további könyvei

Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

432 oldalas könyvek

9789633893968 ISBN-számú könyvek

Összes könyv