Emelt szintű érettségi – történelem – 2019

könyve: Emelt szintű érettségi - történelem - 2019 | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2018 decemberében nyilvánosságra hozott, 2019-as emelt szintű történelem érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján.A történelem érettségi felkészítő kötet szerzői az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara Felvételi Előkészítő Bizottságának tagjai. [/limit_content]

A Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 című könyv egy 2019-ban megjelent, 104 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam, Történelem kategóriájú könyv, melyet írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631365696 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 PDF, Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 PDF letöltés, : Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 ePUB, Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 ePUB letöltés, : Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 Mobi, Emelt szintű érettségi – történelem – 2019 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv 5-12 évfolyam, Történelem kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9789631365696 ISBN-számú könyvek

Összes könyv