Emanuele Trevi: Valami írás

Emanuele Trevi könyve: Valami írás | könyv borító

[limit_content length=”400″] Róma, a ’90-es évek eleje. Egy kissé cinikus, naiv író, aki egyszerre meggondolatlan és mély érzésű, végre munkát talál egy levéltárban, a Pier Paolo Pasolini Archívumban. Egy nyomasztó, római belvárosi palota mélyén, dokumentumok kusza tömegét őrzi a jobb napokat látott színésznő, Laura Betti, aki az olasz író-költő, filmrendező kizárólagos szellemi örökösének tekinti magát. Az ifjú író számára ez a találkozás hol gyötrelmes, hol szépséges, de mindenképpen gyümölcsöző szellemi kalandnak bizonyul. A Valami írás a megszállottságról is szól, Laura Betti – aki Pasolini Teoremájában a szentté lett szobalányt alakította – sajátos viszonyáról Pasolinihez, a művészhez és az emberhez, ahhoz a szellemi örökséghez, amelyet a XX. századi olasz irodalom és filmművészet egyik legnagyobb hatású és legellentmondásosabb alakja hagyott az utókorra. A könyv ezenkívül Pasolini utolsó, befejezetlenül maradt regényének, az Olajnak a felkavaró erejű interpretációja.Emanuele Trevi az olasz irodalom- és művészetkritika legújabb generációjának jeles képviselője. Valami írás című rendhagyó, igen provokatív hangú regényével 2012-ben a legtekintélyesebb olasz irodalmi díj, a Strega döntőse volt, és megkapta érte az Európai Unió Irodalmi Díját. [/limit_content]

A Valami írás című könyv egy 2015-ban megjelent, 216 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Emanuele Trevi írt és a PESTI KALLIGRAM KFT. adja ki a 9788081019012 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Emanuele Trevi: Valami írás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Emanuele Trevi: Valami írás PDF, Valami írás PDF letöltés, Emanuele Trevi: Valami írás ePUB, Valami írás ePUB letöltés, Emanuele Trevi: Valami írás Mobi, Valami írás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Emanuele Trevi további könyvei

PESTI KALLIGRAM KFT. kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

216 oldalas könyvek

9788081019012 ISBN-számú könyvek

Összes könyv