Ella Hartmann: 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra

Ella Hartmann, Elke Reith, Sabine Schidelko könyve: 20 horgolt táska - Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra | könyv borító

[limit_content length=”400″] A horgolt táskákkal színesebbé tehetjük a hétköznapjainkat. Ez a könyv a különböző formájú, méretű és stílusú táskák hihetetlenül széles választékát kínálja, itt bárki talál magának egy olyan darabot, amely megfelel az igényeinek, vagy a kívánt alkalomnak. Ezek a táskák mindenféle öltözethez jól illenek. Úgy válogattuk össze a különféle nagyságú és alakú táskákat, hogy nőként tudjuk, mit hordunk leginkább a munkába, mire van szükségünk a bevásárláskor, vagy amikor a gyerekeket visszük játszótérre, iskolába. És persze azt is tudjuk, mire vágynak azok a barátnőink, akik nem tudnak horgolni. Sokszor bebizonyosodott, egy táskánál nincs jobb ajándék! [/limit_content]

A 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra című könyv egy 2016-ban megjelent, 72 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko írt és a Tölgy Kiadó Keresked. és Szolg. Kft adja ki a 9786155636035 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko: 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko: 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra PDF, 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra PDF letöltés, Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko: 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra ePUB, 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra ePUB letöltés, Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko: 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra Mobi, 20 horgolt táska – Kezdőknek és haladóknak, elegáns és sportos stílusokhoz, ünnep- és hétköznapokra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Elke Reith, Ella Hartmann, Sabine Schidelko további könyvei

Tölgy Kiadó Keresked. és Szolg. Kft kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9786155636035 ISBN-számú könyvek

Összes könyv