Elizabeth Enslin: Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban

Elizabeth Enslin könyve: Amíg az istenek aludtak - Avagy életem Nepálban | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az antropológus szerző beleszeret egy nepáli férfiba, és választottja hazájába költözik, egy isten háta mögötti nepáli faluba. Egy szigorú erkölcsi és szokásrenddel rendelkező bráhman családban találja magát olyan életkörülmények között, amilyenekre sosem gondolt volna.Amikor kiderül, hogy kisbabát vár, szembesülnie kell azzal, hogy az ifjúkori romantikus elképzelései egy pillanat alatt szertefoszlanak. Miközben próbál beilleszkedni a család és a faluközösség életébe, nemcsak a saját magával szemben támasztott elvárásainak kell megfelelnie, de a szerelem, házasság, terhesség, szülés és anyaság kihívásaival is meg kell küzdenie.A kötet betekintést nyújt a nehéz sorsú nepáli asszonyok életébe is, abba, miként küzdenek az egyenjogúságukért, valamint egy nepáli falu hol munkával, hol vidám ünnepségekkel teli hétköznapjaiba. [/limit_content]

A Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban című könyv egy 2017-ban megjelent, 304 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Elizabeth Enslin írt és a Tericum Kiadó adja ki a 9789634380276 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Elizabeth Enslin: Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Elizabeth Enslin: Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban PDF, Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban PDF letöltés, Elizabeth Enslin: Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban ePUB, Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban ePUB letöltés, Elizabeth Enslin: Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban Mobi, Amíg az istenek aludtak – Avagy életem Nepálban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Elizabeth Enslin további könyvei

Tericum Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789634380276 ISBN-számú könyvek

Összes könyv