Elena Alquati: Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen?

Elena Alquati könyve: Szépség egészséges ételekkel - Hogyan táplálkozzunk egészségesen? | könyv borító

[limit_content length=”400″] A megfelelő táplálkozásnak jótékony hatása van kinézetünkre: bőrünk feszes, a hajunk csillog, szépek és épek körmeink. Ezzel összefüggésben a szépséghibák annak jelei, hogy a szervezetünkön belül megbomlott az egyensúly, és ez idő előtti öregedéshez vezet. Ebből a könyvből megismerhetjük az ételek gyógyító hatását. A szerzőnő egyesíti a nyugati és keleti tudományos ismereteket. Otthon elkészíthető recepteket, krémeket, pakolásokat, kiegyensúlyozott, évszakokra bontott menüket és a szépség alapját jelentő harmonikus életérzést tárja elénk. A kötet bemutatja, hogyan tudjuk visszahozni az étkezés kultúráját, javítani a bőr, a haj, a köröm egészségét teljes kiőrlésű gabonafélékkel, hüvelyesekkel, zöldségekkel és egyéb egészséges ételekkel, anélkül, hogy gyógyszerekhez vagy kémiailag előállított ipari termékekhez, kozmetikumokhoz kelljen fordulnunk. [/limit_content]

A Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? című könyv egy 2017-ban megjelent, 140 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Elena Alquati írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155723056 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Elena Alquati: Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Elena Alquati: Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? PDF, Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? PDF letöltés, Elena Alquati: Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? ePUB, Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? ePUB letöltés, Elena Alquati: Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? Mobi, Szépség egészséges ételekkel – Hogyan táplálkozzunk egészségesen? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Elena Alquati további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

140 oldalas könyvek

9786155723056 ISBN-számú könyvek

Összes könyv