Ék Erzsébet: Hajtogassunk papírházat

Ék Erzsébet könyve: Hajtogassunk papírházat | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

[limit_content length=”400″] A könyvben szereplő épületek sokfélék, és az elkészítés menete és bonyolultsága is különböző, de csupán papírra, ollóra és ragasztóra van szükség. Minden maketthez megadjuk a kiterített rajzot, a borító belső oldalain pedig térben is láthatjuk a kész épületeket. [/limit_content]

A Hajtogassunk papírházat című könyv egy 2018-ban megjelent, 64 oldalból álló, Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyv, melyet Ék Erzsébet írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632785257 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ék Erzsébet: Hajtogassunk papírházat egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ék Erzsébet: Hajtogassunk papírházat PDF, Hajtogassunk papírházat PDF letöltés, Ék Erzsébet: Hajtogassunk papírházat ePUB, Hajtogassunk papírházat ePUB letöltés, Ék Erzsébet: Hajtogassunk papírházat Mobi, Hajtogassunk papírházat Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ék Erzsébet további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kreatív hobbi kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789632785257 ISBN-számú könyvek

Összes könyv