Ed Douglas: Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat!

Ed Douglas, Kate Douglas könyve: Túrázók és kempingezők könyve - Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Gondoltunk már arra, hogy mindent hátrahagyva kivonulunk a természet csendjébe, ahol tábortűzön főzünk, a takarónk pedig a csillagos ég? Előfordult, hogy mégsem keltünk útra, mert aggódtunk, hogy üvöltő gyerekek társaságában, kempingfelszereléssel megpakolt kocsiban kell utaznunk? Vagy már előre féltünk, hogy valami otthon marad, netán elázott hálózsákban ébredünk? A Túrázók és kempingezők könyvében számos hasznos tanácsot kapunk többek között a megfelelő felszerelés és a legjobb táborhely kiválasztásához, a bepakoláshoz, valamint a terepi tájékozódáshoz. Olvashatunk arról is, miként állítsuk fel a különféle sátrakat, illetve min és miben aludjunk, hogy közben a kényelemről se kelljen lemondani. Megtudhatjuk, hogyan tehetjük a kempingezést biztonságossá és stresszmentessé, hogy valóban élvezetes legyen a kinti lét. A több mint 30 egyszerű recept és tábori konyhatipp a szabadban főzést teszi igazi élménnyé. [/limit_content]

A Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! című könyv egy 2019-ban megjelent, 196 oldalból álló, Sport, Túrázás, hegymászás kategóriájú könyv, melyet Ed Douglas, Kate Douglas írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633047569 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ed Douglas, Kate Douglas: Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ed Douglas, Kate Douglas: Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! PDF, Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! PDF letöltés, Ed Douglas, Kate Douglas: Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! ePUB, Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! ePUB letöltés, Ed Douglas, Kate Douglas: Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! Mobi, Túrázók és kempingezők könyve – Kirándulj, sátrazz, főzz finomakat! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ed Douglas, Kate Douglas további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Sport, Túrázás, hegymászás kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

196 oldalas könyvek

9789633047569 ISBN-számú könyvek

Összes könyv