Dr. Zoller Rezső: Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe?

Dr. Zoller Rezső könyve: Horkolás, légzéskimaradás - alvási apnoe? | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az orvostudomány egyre összetettebbé válik, újabb és újabb kutatási területek nyílnak meg. Ennek egyik jó példája az alváskutatás (alvásmedicina) területe. A könyv ifjú szerzője Kanadában kezdett el az alvás alatti légzészavarokkal foglalkozni. Az ún. alvási apnoe tünetegyüttese (horkolás, alvás alatti légzéskimaradás, nappali álmosság) számtalan veszélyre utalhat, melynek következtében elalvásos munkahelyi és közlekedési balesetek történnek és hosszú távon a magasvérnyomás, szívinfarktus és stroke kialakulásának kockázata is emelkedik. Ma már kezelhetők az alvás alatti légzészavarok, amelynek segítségével megszűnik a nappali álmosság, javul a munkateljesítmény és csökkennek a hosszú távú veszélyek. A kivizsgálás alváscentrumokban zajlik és egy éjszakai mérés eredményeként kideríthető a baj.Mikor forduljunk alvásszakértő orvoshoz? Hogyan kezelhető a horkolás és légzéskimaradás? A könyv 120 kérdést és választ, valamint esettanulmányokat tartalmaz és ajánlott mindazok számára, akik kialvatlanságban és figyelemzavarban szenvednek. [/limit_content]

A Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? című könyv egy 2012-ban megjelent, 128 oldalból álló, Egyéb, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Zoller Rezső írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9786155166228 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Zoller Rezső: Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Zoller Rezső: Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? PDF, Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? PDF letöltés, Dr. Zoller Rezső: Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? ePUB, Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? ePUB letöltés, Dr. Zoller Rezső: Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? Mobi, Horkolás, légzéskimaradás – alvási apnoe? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Zoller Rezső további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155166228 ISBN-számú könyvek

Összes könyv