dr. Varró – dr.Varróné: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek

dr. Varró - dr.Varróné könyve: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek | könyv borító

[limit_content length=”400″] Minden gyógyszer csak értő kezekben orvosság, egyébként méreg! A tudatos gyógyszerhasználathoz, a terápiában való aktív részvételhez nyújt segítséget a Családi Patika gyógyszerismertető kiadvány. A könyv jól áttekinthetően, érthetően ismerteti a gyógyszerek, gyógyhatású szerek hatását, helyes alkalmazását, a terápia kockázatait, a gyógyszerek közt fennálló összeférhetetlenségeket, azaz hatékony segítséget nyújt az egyre bővülő gyógyszerválasztékban az eligazodáshoz, a tudatos alkalmazáshoz. A kiadványnak külön erénye az, hogy feltűnően jelzi, melyek azok a készítmények, amelyek azonos, vagy egymás mellett szedve veszélyes mellékhatásokat okozó hatóanyagokat tartalmaznak. [/limit_content]

A Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek című könyv egy 2002-ban megjelent, ISBN: 9639384165 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet dr. Varró – dr.Varróné írt és a KUK Könyv- és Lapkiadó adja ki a 9789639384163 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a dr. Varró – dr.Varróné: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: dr. Varró – dr.Varróné: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek PDF, Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek PDF letöltés, dr. Varró – dr.Varróné: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek ePUB, Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek ePUB letöltés, dr. Varró – dr.Varróné: Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek Mobi, Családi patika 2003-Gyógyszerismertető mindenkinek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

dr. Varró – dr.Varróné további könyvei

KUK Könyv- és Lapkiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

ISBN: 9639384165 oldalas könyvek

9789639384163 ISBN-számú könyvek

Összes könyv