Dr. Tamási László: Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése

Dr. Tamási László könyve: Oszteoporózis - A csontritkulás megelőzése és kezelése | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hazánkban közel egy millióan szenvednek csontritkulásban, mégsem félni kell e népbetegségtől, hanem tudatosan tenni ellene! Néhány egyszerű szabály betartásával megelőzhető vagy késleltethető, a gyanújelek ismeretében hamar felismerhető a betegség, az idejében megkezdett kezeléssel pedig kivédhető a szövődmények kialakulása. Mindezen túl számos gyakorlati tudnivalót, életmódbeli és táplálkozási tanácsot, tornagyakorlatot is találnak könyvünkben az egészségük megőrzéséért tenni vágyók, a csontritkulásban szenvedők és családtagjaik egyaránt. [/limit_content]

A Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése című könyv egy 2006-ban megjelent, 144 oldalból álló, Orvoslástörténet, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyv, melyet Dr. Tamási László írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639456853 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Tamási László: Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Tamási László: Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése PDF, Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése PDF letöltés, Dr. Tamási László: Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése ePUB, Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése ePUB letöltés, Dr. Tamási László: Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése Mobi, Oszteoporózis – A csontritkulás megelőzése és kezelése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Tamási László további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvoslástörténet, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789639456853 ISBN-számú könyvek

Összes könyv