dr. Szarvasházi Judit: Az ember és a természet a gyógyszerészetben

dr. Szarvasházi Judit könyve: Az ember és a természet a gyógyszerészetben - Állati és növényi anyagok felhasználása az ókortól a XX. századig | könyv borító

[limit_content length=”400″] A kiadvány átfogó képet alkot a bibliai időktől kezdődően a középkoron át a XX. századig a gyógyszerészetben használatos, általunk ismert vagy kevésbé ismert állati és növényi anyagok felhasználásáról. Rámutat a gondolkodásban, a szemléletben, a filozófiában és a gyakorlatban végbemenő változásokra is. Mindenki találhat a könyvben számára hasznos információkat, hiszen napjainkban újra reneszánszát élik a népi gyógyászatban használatos, természet adta anyagok által gyógyító fortélyok. Ilyen és ehhez hasonló hasznos információkat nyújthat ez a kiadvány mindenki – szakember és laikus – számára egyaránt. [/limit_content]

A Az ember és a természet a gyógyszerészetben című könyv egy 2007-ban megjelent, 144 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Szarvasházi Judit írt és a Galenus Kiadó adja ki a 9789637157134 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Szarvasházi Judit: Az ember és a természet a gyógyszerészetben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Szarvasházi Judit: Az ember és a természet a gyógyszerészetben PDF, Az ember és a természet a gyógyszerészetben PDF letöltés, Dr. Szarvasházi Judit: Az ember és a természet a gyógyszerészetben ePUB, Az ember és a természet a gyógyszerészetben ePUB letöltés, Dr. Szarvasházi Judit: Az ember és a természet a gyógyszerészetben Mobi, Az ember és a természet a gyógyszerészetben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Szarvasházi Judit további könyvei

Galenus Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789637157134 ISBN-számú könyvek

Összes könyv