Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter: Az alvásmedicina kézikönyve

Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter könyve: Az alvásmedicina kézikönyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Az alvás alatti légzészavarban szenvedők aránya az össznépességben magas. Ezen arány várható további növekedése miatt, hazánkban is alapvető kívánalom, hogy az alvás alatti légzészavarban szenvedő betegek ellátására hivatott szakorvosok – az elmúlt évek gyorsan bővülő fiziológiai-, kórtani-, klinikai ismeretanyagára támaszkodva, – új orvosi szemlélettel rendelkezzenek az alvásmedicina terén. Könyvünk célja, hogy az alvás alatti légzészavarok különböző változatait részletesen ismertessük. Összefoglaljuk azokat a diagnosztikus és terápiás ajánlásokat, melyek az alvászavarok klinikai variánsainak kezelését megkönnyítik és eredményessé teszik. [/limit_content]

A Az alvásmedicina kézikönyve című könyv egy 2017-ban megjelent, 512 oldalból álló, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639695313 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter: Az alvásmedicina kézikönyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter: Az alvásmedicina kézikönyve PDF, Az alvásmedicina kézikönyve PDF letöltés, Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter: Az alvásmedicina kézikönyve ePUB, Az alvásmedicina kézikönyve ePUB letöltés, Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter: Az alvásmedicina kézikönyve Mobi, Az alvásmedicina kézikönyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr.Szakács zoltán-Dr.Köves Péter további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

512 oldalas könyvek

9789639695313 ISBN-számú könyvek

Összes könyv