Dr. Sebestyén Gyula: Az Árpádok története

Dr. Sebestyén Gyula könyve: Az Árpádok története | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] Évek munkájának egy töredékét adom át e könyvben az olvasónak: az ezerből négyszáz esztendő történetét. Elbeszélem a magyar nép előrobogását a Fekete-tenger mellől, a honfoglalást,a magyar keresztény egyház és állam fölépítését és a magyar nemzet átalakulását a nyugati műveltség hatása alatt. Elbeszélésemben csak a legszükségesebb történeti anyagra szorítkozom: arra, amit hazája történetéből minden művelt magyarnak tudnia kell. Kerülöm mindazt, a mi kétes és vitás s elbeszélésem nyugodt folyását nem zavarom meg a történetirodalom és tudomány poros kérdéseinek fejtegetésével. Nem idézem tanúságtételre az egykorú írásokat és a későbbi korok íróit. Beérem történettudományunknak minden kétségen felül álló eredményeivel; a tudós műhelyébe nem vezetem be az olvasót. Nem én érzem, nem is én mondom ki először, hogy a történettudomány nálunk nincs azzal a mélyenjáró hatással a közszellemre és közérzületre, mint a művelt nyugati népeknél. E tény annál sajnálatosabb, mivel történettudományunk az utóbbi negyed század alatt rendkívüli mértékben terjedt, emelkedett és gazdagodott. A Magyar Tudományos Akadémia, a Történeti Társaság, a vidéki szakegyesületek, a törvényhatóságok, egyháznagyok, főúri családok és egyének a történetianyagnak roppant mennyiségét tették közzé. [/limit_content]

A Az Árpádok története című könyv egy 2012-ban megjelent, 129 oldalból álló, Középkor, Történelem Magyar történelem kategóriájú könyv, melyet Dr. Sebestyén Gyula írt és a Hermit Könyvkiadó Bt. adja ki a 9786155242007 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Sebestyén Gyula: Az Árpádok története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Sebestyén Gyula: Az Árpádok története PDF, Az Árpádok története PDF letöltés, Dr. Sebestyén Gyula: Az Árpádok története ePUB, Az Árpádok története ePUB letöltés, Dr. Sebestyén Gyula: Az Árpádok története Mobi, Az Árpádok története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Sebestyén Gyula további könyvei

Hermit Könyvkiadó Bt. kiadó további könyvei

Középkor, Történelem Magyar történelem kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

129 oldalas könyvek

9786155242007 ISBN-számú könyvek

Összes könyv