Dr. Sarah Jarvis: A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell

Dr. Sarah Jarvis könyve: A nők egészségkönyve - Minden, amit egy nőnek tudnia kell | könyv borító

[limit_content length=”400″] A könyv szerzői olyan elismert orvos szakemberek, akik valamennyien nők. Ha egészségi állapotunkkal kapcsolatosan kérdések vagy aggodalmak merülnek fel, tőlük megbízható és megnyugtató választ kapunk ebben a könyvben. Megtudhatjuk, milyen biológiai különbségeket hordoz a nők és a férfiak testi anatómiája, számos betegsége és viselkedése. Figyeljünk a testünkre. Ismerjük fel azokat a tüneteket és folyamatokat, amelyek jelzik, ha valami nem úgy működik, ahogyan kellene. Maradjunk egészségesek, olyan életmódot válasszunk, amellyel megelőzhetjük a betegségek kialakulását. [/limit_content]

A A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell című könyv egy 2010-ban megjelent, 384 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Sarah Jarvis írt és a Geopen Kiadó adja ki a 9789639973183 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Sarah Jarvis: A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Sarah Jarvis: A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell PDF, A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell PDF letöltés, Dr. Sarah Jarvis: A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell ePUB, A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell ePUB letöltés, Dr. Sarah Jarvis: A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell Mobi, A nők egészségkönyve – Minden, amit egy nőnek tudnia kell Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Sarah Jarvis további könyvei

Geopen Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789639973183 ISBN-számú könyvek

Összes könyv