dr. Popper Péter: Kizökkent az idő

dr. Popper Péter könyve: Kizökkent az idő | könyv borító

[limit_content length=”400″] Regények, versek, drámák. A pszichológus-író, aki váltig állítja, hogy sokkal több lélekismeretet tanult íróktól és költőktől, mint a tankönyvekből és a tudományos monográfiákból, végül három kötetben elénk tárta bizonyítékait. Ez a könyv kalandregény. Egy civil bámuló-kérdező szellemi kalandozása az ókori görög tragédiától a modern amerikai abszurd drámáig. A dráma, a színpad, a színészek világában bolyongó, a színház istenei előtt időnként áhítatosan leboruló, néha kételkedve rájuk pislogó író kalandjai, akiben lassan kiformálódik valamilyen érzelmi-intellektuális-misztikus többlet, ami csak ennek a zárt világnak az ajándéka lehet. [/limit_content]

A Kizökkent az idő című könyv egy 2006-ban megjelent, 296 oldalból álló, Irodalom Riportkönyv, tényirodalom Művészet, Riportkönyv, tényirodalom Film és színház kategóriájú könyv, melyet dr. Popper Péter írt és a Saxum Kiadó adja ki a 9789637168482 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a dr. Popper Péter: Kizökkent az idő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: dr. Popper Péter: Kizökkent az idő PDF, Kizökkent az idő PDF letöltés, dr. Popper Péter: Kizökkent az idő ePUB, Kizökkent az idő ePUB letöltés, dr. Popper Péter: Kizökkent az idő Mobi, Kizökkent az idő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

dr. Popper Péter további könyvei

Saxum Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Riportkönyv, tényirodalom Művészet, Riportkönyv, tényirodalom Film és színház kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789637168482 ISBN-számú könyvek

Összes könyv