Dr. Pados Gyula: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához

Dr. Pados Gyula könyve: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése - Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához | könyv borító

[limit_content length=”400″] Az elhízás korunk egyik legnagyobb egészségügyi kihívásává vált. Szakmailag nemcsak rizikófaktorként, hanem betegségként is számon tartjuk, kezelése elsősorban orvosi-dietetikusi feladat. Mindehhez hasznos segítség e könyv, amely a diétás és gyógyszeres kezelésre fókuszálva, a vizsgálatok, irányelvek naprakész összefoglalásával, és a Szent Imre Kórház Lipid Részlegén eddig fogyókúrázó mintegy 18000 elhízottal szerzett tapasztalatokat is felhasználva készült. A kezelés sikere elképzelhetetlen a betegek aktív közreműködése nélkül, ezért javasoljuk, hogy a könyvben foglalt ismereteket, ajánlásokat az orvosok a betegeik felé is továbbadják. [/limit_content]

A A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához című könyv egy 2010-ban megjelent, 224 oldalból álló, Általános gyógyászat, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyv, melyet Dr. Pados Gyula írt és a Zafír Press adja ki a 9789638859501 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Pados Gyula: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Pados Gyula: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához PDF, A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához PDF letöltés, Dr. Pados Gyula: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához ePUB, A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához ePUB letöltés, Dr. Pados Gyula: A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához Mobi, A túlsúly és elhízás korszerű kezelése – Gyakorlatorientált útmutató az obesitas diétás és gyógyszeres terápiájához Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Pados Gyula további könyvei

Zafír Press kiadó további könyvei

Általános gyógyászat, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789638859501 ISBN-számú könyvek

Összes könyv