Dr. Maximilian Bircher-Benner: Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő

Dr. Maximilian Bircher-Benner könyve: Az egészség könyve - A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő | könyv borító

[limit_content length=”400″] Dr. Maximilian Bircher-Benner svájci orvos, a Wendepunkt alapítója, az orvostudomány legjelentősebb alakjai közé tartozott. Dr. Bircher-Benner felismerte a táplálék minőségének jelentőségét az egészségre. Betegségeink túlnyomó többsége civilizációs táplálkozásunk következménye. Gyógymódja a betegek számára nyers diétából állt, míg az egészségeseknek a teljes értékű táplálkozást javasolta. Dr. Bircher-Benner természetes módszerekkel gyógyított, a táplálkozással, a fénnyel, a vízzel, a levegővel, és olyan sikereket ért el a gyógyításban, amelyről a modern orvostudomány még mindig csak álmodik, és mindaddig álmodni is fog, amíg nem változtat szemléletén. Dr. Bircher-Benner nevéhez fűződik korunk egyik legdivatosabb eledele: a müzli. A müzli szó svájci németül kását jelent, amelyet dr. Bircher-Benner gyógyételként szolgált föl betegeinek. Müzlijének legfontosabb tulajdonsága, amely alapvetően megkülönbözteti a mai müzliktől, hogy mindig minden összetevője friss volt. Frissen pelyhesítették a pelyheket és friss volt benne a gyümölcs. Dr. Bircher-Benner tisztelői közé olyan hírességek tartoztak, mint Mahatma Gandhi, Rainer Maria Rilke, Hermann Hesse és Thomas Mann. [/limit_content]

A Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő című könyv egy 2010-ban megjelent, 74 oldalból álló, Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Maximilian Bircher-Benner írt és a BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ adja ki a 9789638860378 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Maximilian Bircher-Benner: Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Maximilian Bircher-Benner: Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő PDF, Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő PDF letöltés, Dr. Maximilian Bircher-Benner: Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő ePUB, Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő ePUB letöltés, Dr. Maximilian Bircher-Benner: Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő Mobi, Az egészség könyve – A táplálkozás, mint természetes gyógytenyésztő Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Maximilian Bircher-Benner további könyvei

BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ kiadó további könyvei

Egészséges táplálkozás, diétáskönyvek, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

74 oldalas könyvek

9789638860378 ISBN-számú könyvek

Összes könyv