Dr. László Mária: Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően

Dr. László Mária könyve: Candida - Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően | könyv borító

[limit_content length=”400″] Hamarosan megjelenik Dr. László Mária nagysikerű Candidiasis – Divat vagy a XXI. század betegsége című 2002-ben kiadott könyvének újabb, bővített kiadása. A szerző belgyógyász, onkológus, fizioterápiás szakorvos és természetgyógyász, így majd’ 40 éves orvosi tapasztalatra építi a kandida gyógyításának módszerét.A candidiasis vagy candidosis a candida gombák által előidézett kóros állapotok gyűjtőfogalma. Ezek a gombák kis mennyiségben a normális bélflóra részei, problémát az egyensúly megbomlása, vagyis a candida gombák túlszaporodása okozza. A jelentkező tünetek sokféleségét pedig az elszaporodás helye és a gombák mennyisége határozza meg. Erre a problémára már több mint ötven éve, az antibiotikumok bevezetését követően több orvos is felhívta a figyelmet. Azóta pedig egyre csak nő a candida szaporodását elősegítő körülmények száma. A bél candidiasis létezését és vele járó tünetegyüttest a hivatalos orvoslás ma sem fogadja el, azt inkább a spekulánsok találmányának, áltudománynak minősíti, a panaszosokat pedig képzelt betegekként kezeli. Dr. László Mária az új könyvében ötvözi a saját orvosi gyakorlatban szerzett tapasztalatát a tudományos folyóiratokban eddig megjelent kutatási eredményekkel. Segít az olvasónak – laikusnak és szakembernek – megérteni a candidiasis kialakulásának körülményeit, gyógyítását és megelőzését. Maga a betegség, vagyis a candida túlszaporodása, csak akkor jöhet létre, ha megbomlott a szervezett belső egyensúlya. Ezért a gyógyítás célja nem csak a gomba irtása, hanem az egyensúly helyreállítása, ami egyéni megítélést és holisztikus gyógymódot igényel. [/limit_content]

A Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően című könyv egy 2014-ban megjelent, 224 oldalból álló, Egyéb, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. László Mária írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630978538 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. László Mária: Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. László Mária: Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően PDF, Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően PDF letöltés, Dr. László Mária: Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően ePUB, Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően ePUB letöltés, Dr. László Mária: Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően Mobi, Candida – Minden lényeges tudnivaló szakszerűen és közérthetően Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. László Mária további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Orvosi, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789630978538 ISBN-számú könyvek

Összes könyv