Dr. Kelly Starrett: Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül!

Dr. Kelly Starrett könyve: Asztalhoz kötve - Ülő munka hátproblémák nélkül! | könyv borító

[limit_content length=”400″] Mindenki tudja, hogy a tartós ülés károsan hat az egészségünkre. A közelmúltban végzett tanulmányok eredményei szerint a túl sok ücsörgés számos betegség kialakulásában szerepet játszhat, az elhízástól a cukorbetegségen át a depresszióig, sőt akár a rák kifejlődéséhez is hozzájárulhat. A tipikus irodai ülőmunkát végzők több mozgásszervi betegségtől szenvednek, mint azok, akik naponta fizikai munkát végeznek. Kiderült, hogy az ülés ugyanolyan mértékű foglalkozási kockázatot jelent, mint az, ha az ember nehéz súlyok emelésével járó munkát végez. A tények konkrétan azt jelzik, hogy az ülés megrövidíti az életet. A széked olyan, mint egy ellenség, mely rombolja a tested.Korszakalkotó új könyvében az elismert gyógytornász-fizioterapeuta, a New York Times és a Wall Street Journal sikerlistáján egyaránt szereplő szerző, Dr. Kelly Starrett részletes túlélési tervet állít fel székközpontú társadalmunk ücsörgő polgárai számára az ülés negatív hatásai ellen. Az Asztalhoz kötve című kreatív kézikönyv megoldásokat kínál a hátsó feleden gubbasztva eltöltött idő csökkentésére, valamint olyan stratégiákat javasol, amelyekkel az életminőségedet javító, dinamikus, aktív munkaállomássá alakíthatod az íróasztalodat.A kezedben tartott könyvből megtudhatod, hogyan- ismerd fel és korrigáld könnyedén az ártalmas testhelyzeteket- szüntesd meg a hátadban, a nyakadban és a válladban jelentkező fájdalmakat- találd meg a gerinced és a törzsed helyes tartását- járj, fordulj, guggolj és cipelj a legügyesebben- enyhítheted a fájdalmat és növelheted a mozgástartományodat a 14 testkarbantartó gyakorlat segítségévelAkár a munkahelyi, akár a szabadidős teljesítményedet szeretnéd maximalizálni, akár fogyni szeretnél vagy csupán fájdalommentesen élni, az Asztalhoz kötve mindenképpen jó választás, mely az íróasztal okozta sokakat érintő problémák forradalmi gyógymódját kínálja. [/limit_content]

A Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! című könyv egy 2016-ban megjelent, 360 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Kelly Starrett írt és a Édesvíz Kiadó adja ki a 9789635296354 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Kelly Starrett: Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Kelly Starrett: Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! PDF, Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! PDF letöltés, Dr. Kelly Starrett: Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! ePUB, Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! ePUB letöltés, Dr. Kelly Starrett: Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! Mobi, Asztalhoz kötve – Ülő munka hátproblémák nélkül! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Kelly Starrett további könyvei

Édesvíz Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789635296354 ISBN-számú könyvek

Összes könyv