Dr. Holló Gábor: Szembetegségek

Dr. Holló Gábor könyve: Szembetegségek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

[limit_content length=”400″] A Szembetegségek Kérdezz! Felelek! című könyv olvasója hazánkban hiánypótló munkát vesz a kezébe. Az olvasó megismerkedhet a legfontosabb szemészeti vizsgálóeljárásokkal, a leggyakoribb szembetegségek okaival, tüneteivel és kezelésével, valamint a látásjavító beavatkozásokkal és a különféle szemüvegek és kontaktlencsék fajtáival és azok használatával.A könyvben szereplő mintegy 170 kérdés és felelet segítségével az olvasó fel tud készülni a különféle szemészeti vizsgálatokra és kezelésekre, és megismerkedhet a szem egészségmegőrzésének titkaival. Az ismert szemész szakorvos, kutató, egyetemi tanár szerző legfontosabb célja az, hogy könyve segítségével eloszlassa a szembetegségekkel kapcsolatos tévhiteket, szakszerűen és közérthetően mutassa be a látás megőrzésével és visszaszerzésével kapcsolatos tudnivalókat. A munka végső célja az, hogy minél többen jó látásnak örvendjenek a születéstől egészen az élet végéig. [/limit_content]

A Szembetegségek című könyv egy 2012-ban megjelent, 188 oldalból álló, Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Dr. Holló Gábor írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9786155166143 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Holló Gábor: Szembetegségek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Holló Gábor: Szembetegségek PDF, Szembetegségek PDF letöltés, Dr. Holló Gábor: Szembetegségek ePUB, Szembetegségek ePUB letöltés, Dr. Holló Gábor: Szembetegségek Mobi, Szembetegségek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Holló Gábor további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Orvosi, Általános gyógyászat, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

188 oldalas könyvek

9786155166143 ISBN-számú könyvek

Összes könyv